Υπηρεσίες

 • 1

  Αποφράξεις

  Αν έχει βουλώσει η αποχέτευση σας ή θέλετε καθαρισμό της αποχέτευσης ή σωληνώσεων ή έχετε κάποιο βουλωμένο φρεάτιο θα έρθουμε άμεσα με τα ειδικά και πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα.

  more
 • 2

  Αντλήσεις υδάτων απο υπόγειους χώρους

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αντλήσεις όμβριων και ακάθαρτων υδάτων, που προκαλούνται από πλημμύρες, βουλωμένες αποχετεύσεις και διαρροές, σε ιδιωτικούς, επαγγελματικούς χώρους και υπόγεια.

  more
 • 3

  Έλεγχος αποχετευτικών δικτύων με κάμερα

  Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποιο βουλωμένο φρεάτιο, ή κάποια βουλωμένη αποχέτευση, τότε μπορούμε να εντοπίζουμε που βρίσκεται το πρόβλημα και τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα.

  more

Αποφράξεις Γέρακα

Με την χρήση υδροβολιστικών μηχανημάτων, πραγματοποιούμε την απόφραξη αγωγών αποχετευτικού δικτύου και αποκαθιστούμε την ομαλή ροή του νερού όσο δύσκολο και να είναι το εμπόδιο που φράζει τη διέλευσή του.

Με επαγγελματισμό και εμπειρία μπορούμε να σας εγγυηθούμε την άμεση αποκατάσταση και απόφραξη στα σιφώνια, την απόφραξη στο νιπτήρα σας, την απόφραξη στη λεκάνη της τουαλέτας σας, στην υδρορροή της βεράντας, την απόφραξη στα φρεάτια και την απόφραξη της αποχέτευσης της κουζίνας σας. Αν μένετε στο Γέρακα και αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την αποχέτευσή σας, τότε καλέστε μας στο 210 6847541 / 6938864555. Εξυπηρετούμε και τις γύρω περιοχές.