Υπηρεσίες

 • 1

  Αποφράξεις

  Αν έχει βουλώσει η αποχέτευση σας ή θέλετε καθαρισμό της αποχέτευσης ή σωληνώσεων ή έχετε κάποιο βουλωμένο φρεάτιο θα έρθουμε άμεσα με τα ειδικά και πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα.

  more
 • 2

  Αντλήσεις υδάτων απο υπόγειους χώρους

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αντλήσεις όμβριων και ακάθαρτων υδάτων, που προκαλούνται από πλημμύρες, βουλωμένες αποχετεύσεις και διαρροές, σε ιδιωτικούς, επαγγελματικούς χώρους και υπόγεια.

  more
 • 3

  Έλεγχος αποχετευτικών δικτύων με κάμερα

  Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποιο βουλωμένο φρεάτιο, ή κάποια βουλωμένη αποχέτευση, τότε μπορούμε να εντοπίζουμε που βρίσκεται το πρόβλημα και τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα.

  more

Αποφράξεις Κορωπί

Αν είσαστε στο Κορωπί και έχετε πρόβλημα με πλημυρισμένο υπόγειο ή φρεάτιο, τότε καλέστε μας στο 210 6847541 / 6938864555 και σύντομα θα φτάσουμε στο χώρο σας και θα πραγματοποιήσουμε την αντλήσεις των υδάτων από υπόγεια, δεξαμενές, φρεάτια, αποχετεύσεις, φρεάτια ασανσέρ κτλ.

Το συνεργείο μας, «Αποφράξεις ο Βασίλης» με τα εξελιγμένα εργαλεία και πιεστικά μηχανήματα θα λύσει το πρόβλημα της αποχέτευσή σας και θα απολυμάνει ταυτόχρονα και τα φρεάτια σας σεβόμενοι το πορτοφόλι σας.