Υπηρεσίες

 • 1

  Αποφράξεις

  Αν έχει βουλώσει η αποχέτευση σας ή θέλετε καθαρισμό της αποχέτευσης ή σωληνώσεων ή έχετε κάποιο βουλωμένο φρεάτιο θα έρθουμε άμεσα με τα ειδικά και πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα.

  more
 • 2

  Αντλήσεις υδάτων απο υπόγειους χώρους

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αντλήσεις όμβριων και ακάθαρτων υδάτων, που προκαλούνται από πλημμύρες, βουλωμένες αποχετεύσεις και διαρροές, σε ιδιωτικούς, επαγγελματικούς χώρους και υπόγεια.

  more
 • 3

  Έλεγχος αποχετευτικών δικτύων με κάμερα

  Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποιο βουλωμένο φρεάτιο, ή κάποια βουλωμένη αποχέτευση, τότε μπορούμε να εντοπίζουμε που βρίσκεται το πρόβλημα και τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα.

  more

Αποφράξεις Μεταμόρφωση

Η εταιρεία μας «Αποφράξεις ο Βασίλης» αποκαθιστά την ομαλή ροή του νερού σε όλες τις βουλωμένες αποχετεύσεις σας όπως σε σιφώνια, τουαλέτα, νεροχύτη, μπάνιο, νιπτήρα και υδρορροή βεράντας. Σας παρέχουν τις υπηρεσίες απόφραξης στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, Νέας Φιλαδέλφειας ή και Ν. Ηρακλείου και γύρω περιοχών.

Η πιο συνηθισμένη αιτία που βουλώνει η αποχέτευση της τουαλέτας, είναι το πουρί, αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι όπως χαρτιά, εξαρτήματα από αποσμητικά τουαλέτας που γλίστρησαν μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας.