Υπηρεσίες

 • 1

  Αποφράξεις

  Αν έχει βουλώσει η αποχέτευση σας ή θέλετε καθαρισμό της αποχέτευσης ή σωληνώσεων ή έχετε κάποιο βουλωμένο φρεάτιο θα έρθουμε άμεσα με τα ειδικά και πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα.

  more
 • 2

  Αντλήσεις υδάτων απο υπόγειους χώρους

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αντλήσεις όμβριων και ακάθαρτων υδάτων, που προκαλούνται από πλημμύρες, βουλωμένες αποχετεύσεις και διαρροές, σε ιδιωτικούς, επαγγελματικούς χώρους και υπόγεια.

  more
 • 3

  Έλεγχος αποχετευτικών δικτύων με κάμερα

  Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποιο βουλωμένο φρεάτιο, ή κάποια βουλωμένη αποχέτευση, τότε μπορούμε να εντοπίζουμε που βρίσκεται το πρόβλημα και τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα.

  more

Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα πλημμύρες η προβλήματα στην αποχέτευσή σας στην Κηφισιά και στις γύρω περιοχές όπως Νέο Ηράκλειο, Δροσιά και Βόρεια προάστια.

Για την κακή λειτουργία της αποχέτευσης υπάρχουν πολλές αιτίες που ευθύνονται όπως από κακοτεχνίες, καθιζήσεις υποστρώματος, ρίζες δέντρου που δημιουργούν σπασίματα στις σωληνώσεις με αποτέλεσμα να διαφεύγουν τα καθαρά ή τα ακάθαρτα νερά με λύματα στον περιβάλλοντά τους χώρο πλημμυρίζοντας τον.