Υπηρεσίες

 • 1

  Αποφράξεις

  Αν έχει βουλώσει η αποχέτευση σας ή θέλετε καθαρισμό της αποχέτευσης ή σωληνώσεων ή έχετε κάποιο βουλωμένο φρεάτιο θα έρθουμε άμεσα με τα ειδικά και πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα.

  more
 • 2

  Αντλήσεις υδάτων απο υπόγειους χώρους

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αντλήσεις όμβριων και ακάθαρτων υδάτων, που προκαλούνται από πλημμύρες, βουλωμένες αποχετεύσεις και διαρροές, σε ιδιωτικούς, επαγγελματικούς χώρους και υπόγεια.

  more
 • 3

  Έλεγχος αποχετευτικών δικτύων με κάμερα

  Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποιο βουλωμένο φρεάτιο, ή κάποια βουλωμένη αποχέτευση, τότε μπορούμε να εντοπίζουμε που βρίσκεται το πρόβλημα και τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα.

  more

Αποφράξεις Παλλήνη

Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, οποιαδήποτε στιγμή της εβδομάδας και να σας απαλλάξουμε από το πρόβλημά σας

Η εταιρεία «Αποφράξεις ο Βασίλης» έχοντας την δυνατότητα να πραγματοποιήσει έλεγχο της αποχέτευσή σας με διαγνωστική κάμερα, μπορεί να εντοπίσει το πρόβλημα ποιο είναι και πού ακριβώς βρίσκεται καθώς και να το λύσει άμεσα. Ερχόμαστε άμεσα στο χώρος σας και αντιμετωπίζουμε με επαγγελματισμό το πρόβλημά της αποχέτευσής σας και πραγματοποιούμε απόφραξη. Καλύπτουμε την περιοχή Παλλήνη και τις γύρω περιοχές όπως Γέρακα, Πικέρμι, Γλυκά Νερά και Παιανία καθώς και Βόρεια και Ανατολικά προάστια.