Υπηρεσίες

 • 1

  Αποφράξεις

  Αν έχει βουλώσει η αποχέτευση σας ή θέλετε καθαρισμό της αποχέτευσης ή σωληνώσεων ή έχετε κάποιο βουλωμένο φρεάτιο θα έρθουμε άμεσα με τα ειδικά και πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα.

  more
 • 2

  Αντλήσεις υδάτων απο υπόγειους χώρους

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αντλήσεις όμβριων και ακάθαρτων υδάτων, που προκαλούνται από πλημμύρες, βουλωμένες αποχετεύσεις και διαρροές, σε ιδιωτικούς, επαγγελματικούς χώρους και υπόγεια.

  more
 • 3

  Έλεγχος αποχετευτικών δικτύων με κάμερα

  Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποιο βουλωμένο φρεάτιο, ή κάποια βουλωμένη αποχέτευση, τότε μπορούμε να εντοπίζουμε που βρίσκεται το πρόβλημα και τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα.

  more

Αποφράξεις Παπάγο

Η πιο συνηθισμένη αιτία που βουλώνει ένα φρεάτιο είναι το πουρί, αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι όπως χαρτιά, εξαρτήματα από αποσμητικά τουαλέτας που γλίστρησαν μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας.

Η μπανιέρας σας χρειάζεται απόφραξη εξαιτίας κάποιου πλυσίματος εργαλείου που πραγματοποιούμε σε αυτήν, ή κάποιου πινέλου ή από τρίχες δικές μας ή από τα βρώμικα νερά του πλυντηρίου ρούχων που καταλήγουν στη αποχέτευση της τουαλέτας μας. Εξυπηρετούμε τον Παπάγο και τις γύρω περιοχές. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 6847541 / 6938864555.