Υπηρεσίες

 • 1

  Αποφράξεις

  Αν έχει βουλώσει η αποχέτευση σας ή θέλετε καθαρισμό της αποχέτευσης ή σωληνώσεων ή έχετε κάποιο βουλωμένο φρεάτιο θα έρθουμε άμεσα με τα ειδικά και πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα.

  more
 • 2

  Αντλήσεις υδάτων απο υπόγειους χώρους

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αντλήσεις όμβριων και ακάθαρτων υδάτων, που προκαλούνται από πλημμύρες, βουλωμένες αποχετεύσεις και διαρροές, σε ιδιωτικούς, επαγγελματικούς χώρους και υπόγεια.

  more
 • 3

  Έλεγχος αποχετευτικών δικτύων με κάμερα

  Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποιο βουλωμένο φρεάτιο, ή κάποια βουλωμένη αποχέτευση, τότε μπορούμε να εντοπίζουμε που βρίσκεται το πρόβλημα και τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα.

  more

Αποφράξεις Πεύκη

Αν μένετε στην Πεύκη μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να πραγματοποιήσουμε την απόφραξη και απολύμανση της αποχέτευσή σας. Καλέσετε μας στο 210 6847541 / 6938864555

Με την βοήθεια καταγραφικής κάμερας, το συνεργείο μας « Αποφράξεις ο Βασίλης» μπορεί να δώσει στο υδραυλικό σας ένα DVD που θα σκιαγραφεί σωστά την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει και να σας γλυτώσει από γκρεμίσματα και σπασίματα στα πλακάκια της τουαλέτας σας ή της κουζίνας σας. Αν μένετε στην Πεύκη μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να πραγματοποιήσουμε την απόφραξη και απολύμανση της αποχέτευσή σας.