Υπηρεσίες

 • 1

  Αποφράξεις

  Αν έχει βουλώσει η αποχέτευση σας ή θέλετε καθαρισμό της αποχέτευσης ή σωληνώσεων ή έχετε κάποιο βουλωμένο φρεάτιο θα έρθουμε άμεσα με τα ειδικά και πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα.

  more
 • 2

  Αντλήσεις υδάτων απο υπόγειους χώρους

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αντλήσεις όμβριων και ακάθαρτων υδάτων, που προκαλούνται από πλημμύρες, βουλωμένες αποχετεύσεις και διαρροές, σε ιδιωτικούς, επαγγελματικούς χώρους και υπόγεια.

  more
 • 3

  Έλεγχος αποχετευτικών δικτύων με κάμερα

  Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποιο βουλωμένο φρεάτιο, ή κάποια βουλωμένη αποχέτευση, τότε μπορούμε να εντοπίζουμε που βρίσκεται το πρόβλημα και τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα.

  more

Περιπτώσεις Αποφράξεις

Για ποιο λόγο συμβαίνει να βουλώνουν οι αποχετεύσεις;

Όταν δεν γίνεται σωστή συντήρηση της αποχέτευσης ή δεν γίνετε τακτική συντήρηση της αποχέτευσης, ή ακόμα και όταν οι ένοικοι δεν προσέχουν, πετώντας αντικείμενα όπως χαρτιά τότε σύντομα θα έχετε ανάγκη από το συνεργείο μας που θα σας εξυπηρετήσει γρήγορα, άμεσα και με επαγγελματισμό και θα αντιμετωπίσει όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα.

Η αποφράξεις και το ξεβούλωμα των αποχετεύσεων σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, συνοδεύεται με την απολύμανση του αποχετευτικού δικτύου. Πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής / ποιότητας σε περιοχές όπως Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Μελίσσια και Βόρεια ή Ανατολικά προάστια.

Οι περιπτώσεις που αντιμετωπίζουμε σε διαμερίσματα, σπίτια και γραφεία είναι αποφράξεις που έχουν να κάνουν με την:

- Απόφραξη λεκάνης (κάποιο αντικείμενο έχει φράξει την έξοδο και πραγματοποιείται απόφραξη με την αφαίρεση του αντικειμένου. Σε αυτή τη περίπτωση απόφραξης της λεκάνης δεν απαιτείται η παρουσία υδραυλικού.
- Απόφραξη σιφωνίων στο δάπεδο (τα σχαράκια στο μπάνιο που έχουν φραγή με τρίχες και άλλα υπολείμματα)
- Απόφραξη νεροχυτών κουζίνας που έχουν πρόβλημα εξαιτίας των υπολειμμάτων φαγητού και των λιπών)
- Απόφραξη μπανιέρας από τις τρίχες και τα άλατα
- Απόφραξη νιπτήρων μπάνιου. Σύνηθες πρόβλημα που αντιμετωπίζετε άμεσα και γρήγορα
- Απόφραξη όρθιων στηλών
- Απόφραξη Υδρορροών

Σε καμιά περίπτωση δεν θα σας δημιουργήσουμε πρόβλημα κατά την διάρκεια της απόφραξης και θα διατηρήσουμε το χώρο σας καθαρό, όπως ακριβώς τον βρήκαμε.

Σχετικά με τις υδρορροές (το δίκτυο όμβριων υδάτων) τους σπιτιού σας, θα πρέπει να γίνεται συντήρηση μία με δύο φορές το χρόνο, τις αρχές του φθινοπώρου πριν πιάσουν οι βροχές, διότι πέφτουν φύλλα, μανταλάκια και διάφορα μικροαντικείμενα από τα μπαλκόνια, με αποτέλεσμα να βουλώνουν και να πλημμυρίζουν τα μπαλκόνια ή να λυμαίνονται νερά στη ταράτσα σας, προκαλώντας έτσι σοβαρές ζημιές με μεγάλο κόστος επιδιόρθωσης.

Την απόφραξη και συντήρηση των αποχετεύσεων ή των βουλομένων φρεατίων την πραγματοποιούμε με πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς, μηχάνημα υδροβολής, που αποτελεί την σίγουρη λύση του προβλήματός σας.

Τα πιεστικά μηχανήματα (μηχανήματα υδροβολής) που διαθέτει η εταιρεία μας «Αποφράξεις ο Βασίλης», είναι τελευταίας τεχνολογίας και με τον σωστό τεχνικό, το πρόβλημά σας είναι εύκολη υπόθεση για εμάς και μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.