Υπηρεσίες

 • 1

  Αποφράξεις

  Αν έχει βουλώσει η αποχέτευση σας ή θέλετε καθαρισμό της αποχέτευσης ή σωληνώσεων ή έχετε κάποιο βουλωμένο φρεάτιο θα έρθουμε άμεσα με τα ειδικά και πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα.

  more
 • 2

  Αντλήσεις υδάτων απο υπόγειους χώρους

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αντλήσεις όμβριων και ακάθαρτων υδάτων, που προκαλούνται από πλημμύρες, βουλωμένες αποχετεύσεις και διαρροές, σε ιδιωτικούς, επαγγελματικούς χώρους και υπόγεια.

  more
 • 3

  Έλεγχος αποχετευτικών δικτύων με κάμερα

  Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποιο βουλωμένο φρεάτιο, ή κάποια βουλωμένη αποχέτευση, τότε μπορούμε να εντοπίζουμε που βρίσκεται το πρόβλημα και τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα.

  more

Αποφράξεις Ψυχικό

Η πιο συνηθισμένη αιτία που βουλώνει η αποχέτευση της τουαλέτας, είναι το πουρί, αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι όπως χαρτιά, εξαρτήματα από αποσμητικά τουαλέτας που γλίστρησαν μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας.

Η υδρορροή της βεράντας μας μπορεί εύκολα να βουλώσει και να πλημυρίσουμε αν δεν κάνουμε συχνό καθαρισμό και συχνή απόφραξη. Αυτό συμβαίνει από τα βρώμικα νερά και τις σκόνες όταν πλένουμε την βεράντας μας, ή κάποια φύλλα δέντρων που μένουν στην υδρορροή, πετραδάκια ή ακόμα και από κάποιο αντικείμενο. Αν είσαστε στο Ψυχικό και θέλετε να κάνετε απόφραξη της υδρορροής της βεράντας σας, τότε καλέστε μας στο 210 6847541 / 6938864555. Εξυπηρετούμε και τις γύρω περιοχές.