Υπηρεσίες

 • 1

  Αποφράξεις

  Αν έχει βουλώσει η αποχέτευση σας ή θέλετε καθαρισμό της αποχέτευσης ή σωληνώσεων ή έχετε κάποιο βουλωμένο φρεάτιο θα έρθουμε άμεσα με τα ειδικά και πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα.

  more
 • 2

  Αντλήσεις υδάτων απο υπόγειους χώρους

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αντλήσεις όμβριων και ακάθαρτων υδάτων, που προκαλούνται από πλημμύρες, βουλωμένες αποχετεύσεις και διαρροές, σε ιδιωτικούς, επαγγελματικούς χώρους και υπόγεια.

  more
 • 3

  Έλεγχος αποχετευτικών δικτύων με κάμερα

  Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποιο βουλωμένο φρεάτιο, ή κάποια βουλωμένη αποχέτευση, τότε μπορούμε να εντοπίζουμε που βρίσκεται το πρόβλημα και τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα.

  more

Υπηρεσίες Απόφραξης - Γενικά

Η εταιρεία μας «Αποφράξεις Ο Βασίλης» έχοντας στην ομάδα του έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, γνώση στην χρήση υπερσύγχρονων αποφρακτικών μηχανημάτων και πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα, εξασφαλίζει την σωστή, σίγουρη και εγγυημένη εξυπηρέτηση σε κάθε πρόβλημα πλημμύρας ή βουλώματος αποχέτευσης στο σπίτι σας ή την επιχείρηση σας στο Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Μελίσσια και γενικότερα στα βόρεια προάστια.

Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και να διορθώσουμε το πρόβλημα της αποχέτευσής σε σύντομα χρονικό διάστημα από την στιγμή της ενημέρωσης της ανάγκης σας για απόφραξη της αποχέτευσης σας.

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις παντός τύπου σε:

- Διαμερίσματα
- Μονοκατοικίες
- Πολυκατοικίες
- Καταστήματα
- Επαγγελματικούς Χώρους
- Σχολεία
- Φροντιστήρια
- Δημόσιες Υπηρεσίες
- Νοσοκομεία
- Εργοστάσια
- Βιοτεχνίες