Υπηρεσίες

 • 1

  Αποφράξεις

  Αν έχει βουλώσει η αποχέτευση σας ή θέλετε καθαρισμό της αποχέτευσης ή σωληνώσεων ή έχετε κάποιο βουλωμένο φρεάτιο θα έρθουμε άμεσα με τα ειδικά και πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα.

  more
 • 2

  Αντλήσεις υδάτων απο υπόγειους χώρους

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αντλήσεις όμβριων και ακάθαρτων υδάτων, που προκαλούνται από πλημμύρες, βουλωμένες αποχετεύσεις και διαρροές, σε ιδιωτικούς, επαγγελματικούς χώρους και υπόγεια.

  more
 • 3

  Έλεγχος αποχετευτικών δικτύων με κάμερα

  Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποιο βουλωμένο φρεάτιο, ή κάποια βουλωμένη αποχέτευση, τότε μπορούμε να εντοπίζουμε που βρίσκεται το πρόβλημα και τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα.

  more

Συντήρηση αποχετευτικού συστήματος και φρεατίων

Ανάλογα την κατάσταση του ακινήτου και συγκεκριμένα του αποχετευτικού συστήματος, την παλαιότητά, εξαρτάται η συχνότητα της συντήρησης που θα πρέπει να πραγματοποιείται με σκοπό τη διατήρηση του δικτύου αποχέτευσης να μείνει καθαρό, να προλαβαίνουμε το βούλωμά τους, την εξαγωγή ανθυγιεινών και δύσοσμων λυμάτων καθώς και το υψηλό κόστος επισκευής αυτών.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης σας, αναλαμβάνουμε να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση και χωρίς μελλοντικά προβλήματα. Εκτός από κάθε εργασία απόφραξης αποχετεύσεων και φρεατίων αναλαμβάνουμε την ίδια στιγμή και τον καθαρισμό ολόκληρης της κάθετης στήλης της αποχέτευσης, ώστε να μην βουλώνουν και ξεχειλίζουν οι λεκάνες, οι νεροχύτες της τουαλέτας σας ή της κουζίνας σας.