Υπηρεσίες

 • 1

  Αποφράξεις

  Αν έχει βουλώσει η αποχέτευση σας ή θέλετε καθαρισμό της αποχέτευσης ή σωληνώσεων ή έχετε κάποιο βουλωμένο φρεάτιο θα έρθουμε άμεσα με τα ειδικά και πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα.

  more
 • 2

  Αντλήσεις υδάτων απο υπόγειους χώρους

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αντλήσεις όμβριων και ακάθαρτων υδάτων, που προκαλούνται από πλημμύρες, βουλωμένες αποχετεύσεις και διαρροές, σε ιδιωτικούς, επαγγελματικούς χώρους και υπόγεια.

  more
 • 3

  Έλεγχος αποχετευτικών δικτύων με κάμερα

  Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποιο βουλωμένο φρεάτιο, ή κάποια βουλωμένη αποχέτευση, τότε μπορούμε να εντοπίζουμε που βρίσκεται το πρόβλημα και τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα.

  more

Αποφράξεις Βριλήσσια

Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, οποιαδήποτε στιγμή της εβδομάδας και να σας απαλλάξουμε από το πρόβλημά των βουλομένων φρεατίων

Αναλαμβάνουν εργασίες απόφραξης για την περιοχή Βριλήσσια καθώς και τις γύρω περιοχές και υπηρεσίες όπως: απόφραξη λεκάνης απόφραξη νιπτήρα απόφραξη μπανιέρας απόφραξη σιφόνι μπάνιου απόφραξη κάθετη υδρορροών απόφραξη κεντρικού φρεατίου απόφραξη υδρορροής βεράντας απόφραξη νεροχύτη μπάνιου απόφραξη κάθετη τουαλέτας απόφραξη κάθετη κουζίνας απόφραξη και καθαρισμός αποχέτευσης έλεγχος με κάμερα και απόφραξη